top of page
Søg
  • Madglad Diætist

Bikiniklar?

At antyde om man er bikiniklar er lige så tosset som at spørge om man er undertøjsklar. Kroppen er altid klar, men hovedet er ikke altid helt enig. Vi dømmer og sammenligner os nemlig alt for meget.


Lad os i stedet øve os i at vise både os selv, hinanden og ikke mindst de kommende generationer, at der er plads til alle på stranden og i sommerlandskabet.


Så uanset om du er tyk, tynd, høj, lav, har små eller store bryster, er bleg eller solbrun, har appelsinhud, strækmærker, åreknuder eller ar, så bare vid, at hvis du tør vise dig frem, så inspirerer du måske også andre til at gøre det samme.


Måske er det grænseoverskridende hvis det er mange år siden, at du har ville vise dig i badetøj/sommertøj, men så tag små skridt indtil du er klar.Taler du grimt til din krop er jeg helt med på, at det er nemmere sagt end gjort. Vi er vores egne største kritikere, men det er så vigtigt, at vi taler pænt til os selv og vores krop i stedet for at kritisere den.


Se om du kan få øje på de ting ved din krop som du selv er glad for, måske ligger du for meget fokus på de ting du hader og glemmer de ting som du faktisk elsker ved dig - jeg ved de er der, men måske skal de have lidt mere fokus end de har fået indtil nu. Sig det gerne højt til dig selv!


Se også om du kan vende nogle af de ting du er ked af til noget positivt. Måske er dine strækmærker på maven også et minde om at du har båret dit barn/børn, hvor vildt er det lige at vi kvinder kan det, det må vi altså gerne være stolte over. Nogle ting er måske sværere at acceptere som noget positivt end andet, jeg har i hvert fald selv lidt svært ved at se hvad formålet er med min appelsinhud, men omvendt tror jeg ikke, at jeg kender en eneste kvinde, der slet ingen appelsinhud har, jo bevares de fotoshoppede, men de tæller ikke rigtigt vel? Så måske er det alligevel nemmere en gang for alle at acceptere den appelsinhud som en del af det at være kvinde i stedet for, at vi tror, at vi kan slanke, løbe, creme, cuppe eller børste os ud af den.


Jeg håber, at du vil føle dig fri til at have lige det tøj på som din krop føler sig tilpas i og ikke lader dig begrænse af tanker om hvad andre tænker.


Nyd din sommer.


Kærligst

Madglad Diætist | Pernille

25 visninger0 kommentarer

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page