top of page

LIDT OM MIG..

Klinisk diætist og selvudnævnt madpassionist - sundhed handler om balance!

Pernillehaaning

Jeg er uddannet klinisk diætist med autorisation fra sundhedsstyrelsen.

 

Jeg har en passion for mad, livsstilændringer og det at finde ro og balance i egen sundhed. Jeg har en individualiseret tilgang til sundhed og livsstilsændringer og sammen finder vi ind til det, der er vigtigt for dig og som virker i din hverdag.

Jeg brænder for at gøre en forskel og mener at det burde være en ret for alle at leve et liv med sundhed i balance og derfor har jeg altid fokus på madro, kropaccept og madglæde.

Mange af mine klienter har været på slankekure i årevis, de har prøvet utallige kure og har levet med yoyo vægt samt stigende vægt efter hver kur. Alligevel føler de, at det er dem der ikke kan holde en slankekur. Så lad mig bare sige i bedste break up stil, det er ikke dig den er gal med, det var og er slankekuren. 

Vil du opnå en varig livsstilsændring så lad det være slut med forbudte madvarer - ALT (uden undtagelse) kan indgå i en sund livsstil, det handler om mængde og balance. På samme måde findes der heller ikke madvarer der skal indgå i en livsstilsændring, du skal finde din vej og jeg vil meget gerne hjælpe dig.

Jeg er uddannet Klinisk diætist ved VIA University College Aarhus 2013. Autoriseret af Sundhedsstyrelsen samme år og medlem af Foreningen af Kliniske Diætister (FAKD). 

​Jeg har siden 2013 arbejdet med borgere med forskellige sygdomme & diætetiske problemstillinger, fx diabetes, hjertekarsygdom, kræft, undervægt & overvægt. Jeg har arbejdet med patientuddannelse i kommunalt regi i 4 år, hvor jeg gennem både individuelle, digitale (Liva) og gruppebaserede forløb har hjulpet mange borgere tættere på en hverdag, hvor de lever i overensstemmelse med sig selv og deres forhold til mad, krop, sundhed og evt. sygdom. 

På Steno Diabetes Center har jeg arbejdet med kirurgisk og medicinsk behandling af overvægt.

 

I August 2020 startede jeg som privatpraktiserende klinisk diætist i Madglad Diætist i Skødstrup/Århus. 

Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig med at nå dine mål.

Om mig: About Us
Sundhed handler om balance.jpg

HVORFOR NAVNET MADGLAD DIÆTIST?

Der er ofte et overfokus på at leve op til diverse sundheds- og kostanbefalinger, alverdens slankekure, detox, clean eating og mange flere, du kender sikkert smøren.. Forventningen og ambitionen om at leve op til alle anbefalinger, følge de nyeste slankekure eller have en bestemt vægt gør ofte at man svinger som et pendul mellem meget sund og meget usund. Det stresser og giver i sidste ende hverken øget mental eller fysisk sundhed. Til sidst opgiver man måske helt at efterleve noget af det, fordi det simpelthen virker uopnåeligt!

Som klinisk diætist arbejder jeg evidensbaseret og ud fra den nyeste forskning. Samtidig ligger mit fokus altid på at finde den individuelle mellemvej, hvor der både er øget sundhed, madro og ikke mindst MADGLÆDE. Måske lever du ikke op til samtlige anbefalinger ved at følge mellemvejen, du får måske heller ikke en mini talje eller det tal på vægten du har drømt om. Til gengæld slipper du yoyo vægten, vægtægningen efter hver slankekur, madstress og dårlig samvittighed når du spiser kage, is mv. Du finder i stedet madro, madglæde og øget sundhed ved at der endelig er stabilitet.  Derfor giver det mening for mig at lægge fokus på at bevare madglæden samtidig med, at vi arbejder med sundheden ud fra dine ønsker, dit liv og dine ressourcer.

Madglad Diætist er din vej til at finde en holdbar balance mellem sundhed og madglæde!

Om mig: Welcome

FØLG MADGLAD DIÆTIST

Ønsker du opskrifter, tips og tricks til madro, kropsaccept og madglæde, så følg med på de sociale medier. Du kan følge mig på Facebook, Instagram og Pinterest ved at klikke på ikonerne øverst på siden. 

Om mig: Tekst
bottom of page