top of page
17936733778390764.jpg

MADGLAD DIÆTIST

Ved Pernille Baun Haaning
Autoriseret Klinisk Diætist

Behandlinger: Welcome

BEHANDLINGER

Som klinisk diætist består mit arbejde i at vejlede og motivere mine klienter til at få implementeret den type kost eller ernæring, der ud fra deres specifikke situation er den bedst egnede både fysisk og mentalt.

Mad skal i mine øjne være kilde til madglæde uanset hvilken udfordring du står overfor, derfor tager min vejledning altid udgangspunkt i dit liv.

Klik ind på de forskellige behandlinger nedenfor eller kontakt mig for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

TYPE 2 DIABETES

Diabetes mad handler ikke om at spise en sukkerfri diæt.


Uanset om du lige har fået konstateret type 2 diabetes eller har haft det i mange år, så kan jeg vejlede dig i at leve et liv i balance med din kroniske sygdom. 

​Du skal fortsat nyde skøn og velsmagende mad hver dag, vi arbejder med balancen, mængden af mad og prioriteringen af dit indtag og ikke mindst nydelsen af mad..

HJERTEVENLIG KOST

Maden har stor betydning for både kolesterol og blodtryk. Der findes både fødevarer der øger kolesterol og fødevarer der reducerer kolesterol i blodet. I vejledningen med mig som diætist finder vi sammen frem til hvordan din kost kan sammensættes således, at du reducerer din risiko for hjertekarsygdom

SELVKÆRLIGT VÆGTTAB

Et selvkærligt vægttab handler om at genetablere dit naturlige forhold til mad, sige farvel til madregler og finde din vej til en sundhed, der giver mening i dit liv. Et selvkærligt vægttab handler også om at opbygge gode vaner/strategier, der understøtter og hjælper dig i din hverdag, så du ikke konstant skal forholde dig til alle de madvalg vi står overfor i løbet af en dag...

PRÆDIABETES

Prædiabetes er et forstadie til diabetes type 2 og er den eneste type diabetes du selv har muligheden for at komme af med igen. 

Med en livsstilsændring bestående af sund mad, fysisk aktivitet og eventuelt vægttab og rygestop kan du få dit blodsukker ned på det normale niveau  igen og mindske din risiko for at udvikle diabetes type 2...

SUNDE BØRN

Er du bekymret for dit barns sundhed, så anbefaler jeg, at vi tager en snak uden dit barn. 

Som forældre kan vi have mange bekymringer omkring vores barns sundhed, det kan handle om vægten, fysisk aktivitet, madmod, madstress, spisning på følelser, indtag af grønt m.fl. Uanset hvad der fylder i jeres familie hjælper jeg jer med at finde madro..

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Telefon: 50 41 04 35

madgladdiaetist@gmail.com

Behandlinger: Our Services
bottom of page