top of page

Klientudtalelse:

"Jeg har haft en fantastisk forløb hos Pernille, hvor hun har hjulpet mig med at se anderledes positivt på mig selv og mit forhold til mad.

Mange års negative tanker om mad og fejlslagne slankekure har gjort, at mad har fyldt uforholdsvis meget i min hverdag – på trods af jeg har en nogenlunde normal vægt og generelt spiser sundt og varieret.

Pernille har formået gennem hendes tilgang til madro og madglæde, store viden om de psykiske aspekter ved tanker om mad og hendes nærværende dialog med mig, at jeg nu efter endt forløb kan sige, at jeg ikke længere har negative tanker om mad.

Det er en stor befrielse at slippe tankerne om mad og forløbet hos Pernille, har været startskuddet til en livslang forandring for mig.

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Pernille, især hvis du går med samme udfordringer som jeg gjorde."     

Martin

BEHANDLINGER

Som klinisk diætist består mit arbejde i at vejlede og motivere mine klienter til at få implementeret den type kost eller ernæring, der ud fra deres specifikke situation er den bedst egnede både fysisk og mentalt.

Mad skal i mine øjne være kilde til madglæde uanset hvilken udfordring du står overfor, derfor tager min vejledning altid udgangspunkt i dit liv.

Klik ind på de forskellige behandlinger nedenfor eller kontakt mig for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

SELVKÆRLIGT VÆGTTAB

Et selvkærligt vægttab handler om at genetablere dit naturlige forhold til mad, sige farvel til madregler og finde din vej til en sundhed, der giver mening i dit liv. 

MEDICINSK VÆGTTAB

Ved at angribe dit vægttab fra flere vinkler øger du sandsynligheden for succes. Se 5 grunde til at overveje et samarbejde med en diætist, under dit medicinske vægttab..

TYPE 2 DIABETES

Diabetes mad handler ikke om at spise en sukkerfri diæt. Uanset om du lige har fået konstateret type 2 diabetes eller har haft det i mange år, så kan jeg vejlede dig i at leve et liv i balance med din kroniske sygdom. 

PRÆDIABETES

Prædiabetes er et forstadie til diabetes type 2 og er den eneste type diabetes du selv har muligheden for at komme af med igen. Med en livsstilsændring bestående af sund mad og fysisk aktivitet kan du..

HJERTEVENLIG KOST

Maden har stor betydning for både kolesterol og blodtryk. Der findes både fødevarer der øger kolesterol og fødevarer der reducerer kolesterol i blodet. I vejledningen med mig som diætist finder vi sammen..

SUNDE BØRN

Som forældre kan vi have mange bekymringer omkring vores barns sundhed, det kan handle om vægten, fysisk aktivitet, madmod, madstress, spisning på følelser, indtag af grønt m.fl. Uanset hvad der fylder i jeres familie hjælper jeg jer med at finde madro..

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Telefon: 50 41 04 35

madgladdiaetist@gmail.com

bottom of page