top of page

Ring for at bestille en tid på 50 41 04 35

Eller bestil din tid via online booking.
(Systemet overholder gældende retningslinjer i forhold til persondataloven)

Har du spørgsmål eller tvivl om et forløb er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller booke en gratis afklarende samtale på ca. 10-15 minutter. Du kan ringe, sende en mail til madgladdiaetist@gmail.com eller udfylde kontaktformularen.

Tak for din indsendelse!

IMG_20180611_194626.jpg

MADGLAD DIÆTIST

Ved Pernille Baun Haaning | Klinisk diætist | Århus 

Uddannet klinisk diætist & selvudnævnt madpassionist!

Elsker at forene sundhed & madglæde. 

Tlf: 50 41 04 35

Jeg har en passion for mad, livsstilændringer og det at finde ro og balance i egen sundhed. Jeg brænder for at gøre en forskel og mener at det burde være en ret for alle at leve et liv med madro og madglæde.
 
Jeg er uddannet Klinisk diætist ved VIA University College Aarhus 2013. Autoriseret af Sundhedsstyrelsen samme år og medlem af Foreningen af Kliniske Diætister (FAKD). 

​Jeg har de sidste 10 år arbejdet med borgere med forskellige sygdomme & diætetiske problemstillinger, fx diabetes, hjertekarsygdom, kræft, undervægt & overvægt. Jeg har arbejdet med patientuddannelse i kommunalt regi i 4 år, hvor jeg gennem både individuelle, digitale (Liva) og gruppebaserede forløb har hjulpet mange borgere tættere på en hverdag, hvor de lever i overensstemmelse med sig selv og deres forhold til mad, krop, sundhed og eventuelle sygdom. 

I August 2020 startede jeg som privatpraktiserende klinisk diætist i Madglad Diætist i Skødstrup/Århus. 

Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig med at nå dine mål.

bottom of page