top of page

Kostvejledning

Sundhed handler om balance.jpg

At opnå et varigt vægttab er for mange blevet en større videnskab og der findes utrolig mange kloge mennesker der sværger til den ene eller anden diæt. Desværre er restriktive diæter med til at skabe et unaturligt forhold til mad og de får os længere og længere væk fra vores naturlige og medfødte evne til at mærke hvad kroppen har behov for og hvad vi selv har lyst til.

Et selvkærligt vægttab handler om at genetablere dit naturlige forhold til mad, sige farvel til madregler og finde din vej til en sundhed, der giver mening i dit liv. Et selvkærligt vægttab handler også om at opbygge gode vaner/strategier, der understøtter og hjælper dig i din hverdag, så du ikke konstant skal forholde dig til alle de madvalg vi står overfor i løbet af en dag.

 

Svaret på et varig og selvkærligt vægttab ligger i dig, det er dit liv og du ved hvad der er vigtigst. Sammen finder vi ind til dine værdier og prioriteringer ift. mad, således at mad igen bliver kilde til nydelse frem for bekymring.

Vi arbejder med at slippe diæt mentaliteten og finde ind til madro og madglæde. Du lærer at samarbejde med din krop, lytte til dens behov frem for til restriktive regler. Du får redskaber til at opbygge strategier/vaner, der virker i dit liv, så du kan leve et liv med madglæde og nydelse samtidig med at du opnår et varigt vægttab.

​Vi tilrettelægger dit forløb ud fra dine ønsker, behov og målsætninger.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at nå dine mål.

bottom of page