top of page

MADGLAD DIÆTIST

Ved Pernille Baun Haaning
Autoriseret Klinisk Diætist

Sundhed handler om balance!

Telefon: 50 41 04 35

madgladdiaetist@gmail.com

17936733778390764.jpg
Diabetes type 2: Welcome

MEDICINSK VÆGTTAB 

Få hjælp til et sundt vægttab med erfaren diætist med speciale i både vægttab og medicinsk vægttab.

Som klinisk diætist har jeg en specialiseret viden indenfor ernæring og sygdom. Jeg har siden wegovy kom på markedet været en del af medicinske vægttabsforløb på Steno diabetes Center Århus, hvor jeg i samarbejde med overlæger, sygeplejersker samt mine diætist kollegaer har vejledt patienter i deres medicinske vægttabsforløb. Jeg har dermed stor ekspertise i hvordan man øger sandsynligheden for at opnå et varigt vægttab med medicinsk behandling, som wegovy.

Vaneforløb og diætvejledning uden regler og forbud

Sundhed er individuelt og det er essentielt for dit vægttabsforløb at vi finder frem til en livsstil der passer til dit liv, dine præferencer og dine prioriteter i livet. Du skal ikke leve efter rigide regler, i stedet arbejder vi med at hoved, hjerte og mave taler sammen. Det handler ikke kun om maden, men maden er også vigtig. Det er vigtigt at din krop får nok næring i dit vægttabsforløb, så du bl.a. ikke mister din muskelmasse eller oplever unødvendig kvalme.

Diætistforløb & Medicinsk behandling

Jeg vil anbefale, at du supplerer dit medicinske vægttabsforløb med et diætistforløb. Ved at angribe dit vægttab fra flere vinkler øger du sandsynligheden for succes. Mæthedshormonet semaglutid hjælper dig til at spise mindre, men det er stadig altafgørende for et varigt vægttab at du spiser, også selvom det kan være en lettelse at mad lige pludselig ikke fylder så meget i tankerne.

 

Til gengæld oplever mange at det netop er imens at man tager medicinen, at der er mere ro til at arbejde med tankerne, din adfærd, dine vaner samt dit mindset omkring mad.  Og netop dette hjælper dig til at øge sandsynligheden for succes med at opnå et varigt vægttab. 

​Er du interesseret i at vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at opnå dine mål.

Diabetes type 2: About Us
bottom of page